ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ

English Language

SCORPION™ SEAGUARDIAN™ TWIN 12 (Catamaran) ΣΚΑΦΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Code:

Brand: SCORPION™

H εμπειρία που αποκόμισε η New Naval μετά και την πρώτη κατασκευή της σειράς σκαφών SEA GUARDIAN I & II από το 1999, προχωρά τώρα στην κατασκευή του σκάφους δυναμικής ανάκτησης SEA GUARDIAN 12 ΤWIN, προϊόν δικής της πρωτοποριακής σχεδίασης.
Το συγκεκριμένο σκάφος πέραν της ικανότητας που έχει για ανάκτηση πετρελαιοειδών, είναι κατάλληλο τόσο για την εγκατάσταση φραγμάτων όσο και για την εφαρμογή χημικών διασκορπιστικών καθώς και γενικότερα για όλες τις χρήσεις ενός σκάφους αντιρρύπανσης.
Με υλικό  κατασκευής GRP το ισχυρό αυτό καταμαράν αναπτύσσει  ταχύτητες μέχρι 18 κόμβους στα πλαίσια έκτακτων επιχειρήσεων αλλά ανταποκρίνεται και σε επιχειρήσεις όπου απαιτούνται χαμηλές ταχύτητες έως και 1 κόμβο.
Η ανάκτηση των πετρελαιοειδών γίνεται μέσα από το brush skimmer το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις καρίνες επιτρέποντας έτσι τη συλλογή πλήρους γκάμας πετρελαιοειδών.
Το υδραυλικό σύστημα του σκάφους  τροφοδοτεί το σύστημα ανάκτησης, την αντλία μεταφοράς καταλοίπων και επιπλέον υδραυλικό εξοπλισμό όπου και όταν αυτό ζητηθεί.
 
 

Downloads: