ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΝΤΙΡΡΥΠΑΝΣΗ

English Language
NEW NAVAL
Εξοπλισμός και υπηρεσίες, πρόληψης και
καταστολής θαλάσσιας ρύπανσης.
Η NEW NAVAL ΕΠΕ
Η New Naval κατασκευάζει:
Από απορροφητικά υλικά …
έως
……σύγχρονα αντιρρυπαντικά σκάφη δυναμικής ανάκτησης

Η NEW NAVAL

Η NEW NAVAL διαθέτει εκπαιδευμένους τεχνικούς και παρακαταθήκη εξοπλισμού για την παροχή υπηρεσιών και διάθεση εξοπλισμού πρόληψης και καταστολής θαλάσσιας ρύπανσης ...
Αξιόπιστες λύσεις σε εξοπλισμό αντιμετώπισης ρύπανσης
Σύντομος χρόνος παράδοσης
Άμεση τεχνική υποστήριξη

New Naval EΠΕ

Η Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος είναι θέμα μέγιστης σημασίας. Η New Naval, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία κατασκευής Εξοπλισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης, με την εμπειρία 40 χρόνων συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης λύσεων αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής εξοπλισμού και παροχής υπηρεσιών, παρέχοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πελατών.

Η σειρά προϊόντων μας καλύπτει πλήρως το σύνολο του εύρους Εξοπλισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης, από Πλωτά Φράγματα Περιορισμού Πετρελαιοκηλίδων, Συστήματα Μηχανικής Ανάκτησης Πετρελαιοειδών, Απορροφητικά Υλικά, Μέσα Προσωρινής Αποθήκευσης και Μονάδες Κίνησης, μέχρι Σκάφη Απορρύπανσης, Συστήματα Ψεκασμού και Χημικά Διασκορπιστικά. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με Λιμάνια, Παράκτιες Εγκατατάσεις, Εγκαταστάσεις Πετρελαιοειδών και Ναυτιλιακές Εταιρείες αποδεικνύουν την υψηλή μας τεχνογνωσία και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Μέσα από μια σύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής καθώς και ένα άκρως εξειδικευμένο Τμήμα R&D, η New Naval ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας.